Изтекоха техническите характеристики и дизайна на смартфона Nokia 6.2

0
1632

Ново изтичане на информация разкри данните за смартфона Nokia 6.2 , който все още не е официално анонсиран. В уеб пространството се появи качествен рендер на мобилното устройство, детайлните технически характеристики и датата на презентацията.

Уеб порталът IThome съобщи, че Nokia 6.2 е оборудван с 6-инчов AMOLED дисплей с резолюция 2280х1080 пиксела и малък кръгъл отвор за предната камера с резолюция 13 МР. Основната камера е тройна и има оптични сензори с резолюция 20, 8 и 5 МР. Фотосензорите са разположени вертикално в средата на задния панел, а светодиодната фотосветкавица е поставена вляво от тях. Оптиката е на Zeiss.

Смартфонът се базира на системата върху чипа Snapdragon 660 с 8х процесорни ядра с тактова честота до 2,6 GHz. Налични са 4 или 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 3300 mAh. Отключването на мобилното устройство става с помощта на скенер за пръстови отпечатъци, поставен на задния панел.

Според тази информация, версията на смартфона Nokia 6.2 с 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск ще струва около $173. Модификацията с 6 GB RAM и 64 GB ROM е с цена $217. Презентацията на новия мобилен телефон ще се състои през третото тримесечие на тази година, най-вероятно през месец август.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за