Изтекоха характеристиките на сгъваемия Motorola RAZR

1
471

Съвсем скоро се очаква излизането на пазара на култовия Motorola RAZR, който в наши дни е превърнат в сгъваем смартфон с гъвкав екран.

Уеб порталът Slashleaks съобщи, че в Motorola RAZR ще се съчетават характеристиките на смартфоните от средно и високо ниво. Телефонът ще се базира на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 710 с 8 процесорни ядра и интегрирания графичен ускорител Adreno 616. Ще са налични 4 или 6 GB оперативна памет и 64 или 128 GB флаш-диск. Захранването ще се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 2730 mAh с поддръжката на 27 W бързо зареждане. Няма информация за камерите.

От вътрешната страна на сгъваемия Moto RAZR 2019 е поставен гъвкав OLED екран с резолюция 2142х876 пиксела. На външната страна се намира още един по-малък дисплей с резолюция 800х400 пиксела.

Преди няколко дни се появиха неофициални рендери на смартфона Motorola RAZR, базирани на скиците от патентите на Motorola. Телефонът може би ще изглежда по следния начин:

Според тази информация, Moto RAZR 2019 има няколко особености, които гои правят по-различен на фона на другите телефони:

  • На външния екран могат да работят приложенията на Motorola, включително Moto Display, Moto Actions и Moto Camera. Те могат да се стартират, когато смартфонът е сгънат
  • В разгънат вид външният екран може да се използва като тракпад
  • На външния екран ще могат да се показват шест основни настройки, включително избора на Wi-Fi, Bluetooth и NFC.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Efix Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Efix
Efix

Пожелавам им успех, при „възкресяването“ на легендата от прахта на Вечността. Единствено си мисля, че е слаба батерията за екраните и ще трябва по-честичко да се зарежда.