Изтече информация за цените на Note 10

0
1337

Не остава много време до анонса на следващите устройства от серията Note на Samsung. Ще видим представянето на два нови модела на 7 август. Това ще стане посредством организирането на традиционно Unpacked събитие.

В Интернет не спират да се появява информация, къде достоверна, къде не, по отношение на външния вид и спецификациите на новите телефони. До сега обаче нямаше нищо конкретно за цените.

Roland Quandt, журналист от WinFuture, разпространи информация по този въпрос. От нея става ясно, че Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10 Plus/Pro ще имат 256GB място за съхранение. Базовото устройство ще има препоръчителна цена от 999 евро, а второто устройство ще има препоръчителна цена от 1149 евро.

Ако цените са коректни, това значи, че Note 10 ще влезе на пазара със същата цена, с която го направи 128-гигабайтовият Galaxy S10. За същите пари ще може да се купи ново устройство, но с двойно повече вътрешна памет.

Дори информацията да е вярна, не е изключено Samsung да нанесе някои финални корекции върху цените. Все пак е добра отправна точка, за да добием представа какво се задава.

Тук може да разгледате наскоро изтекли снимки, които загатват, че външният вид е вдъхновен от Huawei.

Как определяте цената? Справедлива ли е, или е висока за това, което очакваме?

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за