Изтече информация за iPhone 6 и iOS 7

8
13

Въпреки че iPhone 5 все още е в светлините на прожекторите, но първото изтичане на информация за следващия смартфон на Apple – iPhone 6 вече се появи в публичното пространство.

Става въпрос за съобщение от разработчик на приложения за iOS, който твърди, че е открил устройство, наречено iPhone 6.1, което е използвало операционната система iOS 7, да прави заявки от IP адрес в кампуса на Apple в Купертино.

Очевидно е, че информацията за устройството и операционната система може да е фалшива, но IP адресът увеличава шансовете, това да не е така. Още повече, че контролираното изтичане на информация за нови устройства е запазена марка на ябълковата компания и датира още от слуховете за първия модел iPhone.

Припомняме, че очакванията са шестото поколение смартфони iPhone да бъде пуснато на пазара в средата на годината. В този смисъл и новината за изтичане на информация не показва нещо особено, освен, че Apple действително разработва нови версии на своите смартфон и операционна система.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
8 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
one-77
one-77

Каква точно е информацията?

oggy_bogy
oggy_bogy

Че може да го има, може и да го няма. Ама по-скоро май го има.

sliderum
sliderum

Аз знам! Аз знам! Телефонът ще има за лого отхапана ябълка и страхотното нововъведение от +-100мAh повече или по-малко капацитивна батерия….Освен това, освен това и ъглите на апарата ще са заоблени по точно определен патентован начин и може би дисплея ще е +- 0.4″ спрямо този на iShit 5.:jeer:

The Admiral
The Admiral

#sliderum и пак остават едни от най-добрите мобилни устройства на пазара, да те е яд 😛

Evolutionn
Evolutionn

Защо трябва да го е яд? Че не си е набутал парите в щайга с изгнили ябълки, без особена функционалност и „екстравагантни и иновативни“ гъзарийки?

The Admiral
The Admiral

Ev0LuT1oN

сори, не знаех, че искате да управлявате совалка с телефона си 🙂

rvp
rvp

Цитат:


Каква точно е информацията?


Според графика на разработка на iPhone тази година би трябвало да пуснат 5S, но щом вече имат (или може би имат) готов прототип на 6 е възможно 5S да бъде пропуснат. iPhone 6 би трябвало да е с корено различен дизайн и с поддръжка на 802.11ac безжичен стандарт.

Като цяло изпреварват графика с една година, това е новината.

Калоян Стоянов
Калоян Стоянов

Нормално е да бързат да си оправят грешката с този i5,но спокойно пак няма да има изненади ,най-много още един ред икони!!!!