Изтече информация за Samsung Galaxy Pocket Plus

0
22

Преди време смартфонът Samsung Galaxy Pocket стартира с идеята да се превърне в едно от най-достъпните Android устройства, създадени от реномиран производител, а на хоризонта вече идва и следващата версия. Тя носи същото име, но с добавката Plus в края. В мрежата изтече информация за спецификациите на готвения телефон, които бяха публикувани във Phonearena.com.

Samsung Galaxy Pocket Plus не се различава особено от предшественика си. Смартфонът предлага малко новости, а екранът остава със същите размери – 2.8 инча. Изчислителната мощ логично е позасилена и новият модел ще се предлага с едноядрен процесор Broadcom BCM21654, който работи с тактова честота от 850 мегахерца. Операционната система ще бъде Android, а версията е 4.0.4.

Оперативната памет на нискобюджетната машина ще бъде 512 мегабайта, а общото място за файлове е 4 гигабайта. Основната камера може да снима с максимална разделителна способност от 2 мегапиксела, а батерията е 1 200 mAh. Допълнителните функции включват неща като A-GPS, Bluetooth v3.0, USB 2.0 HS, WiFi (802.11 b/g/n) и FM радио. Сензорите включват акселерометър и цифров компас.

Промените не са много, а целта на новата версия е да запази пазарните позиции на Samsung в сферата на най-евтините смартфони.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари