Изтече нова информация за смартфона Samsung Galaxy Note 10

6
1555

Смартфоните Galaxy Note 10 и Note 10 Pro са едни от най-очакваните мобилни устройства за тази година. Междувременно в уеб пространството се появиха нови изтичания на информация, които намекват за нови оптимизации и по-добро съчетаване на S10 и Note 9.

Уеб изданието PhoneArena цитира блогъра Ice Universe, който съобщи, че Galaxy Note 10 ще има дисплей със съотношение на страните 19:9 със съвсем тънки рамки около екрана. Очаква се, че Samsung ще промени разположението на прореза в екрана, предназначен за поставянето на предната камера. И още, този прорез ще стане много по-малък в сравнение с предишните модели.

Според тази информация, значително ще бъде променен задния панел. Това се отнася предимно за позиционирането на камерата. Очаква се при Note 10 сензорите на основната камера да са разположени вертикално. Това решение ще даде възможност на компанията да постави по-мощни акумулаторни батерии.

PhoneArena допълва, че Note 10 ще има същата камера, каквато е поставена в смартфоните Galaxy S10. Ако това се окаже вярно, Galaxy Note 10 и Note 10 Pro ще имат 12 МР оптични модули с променлива апертура, оптична стабилизация на изображението и фазова система за автоматично фокусиране. Вторият оптичен модул ще е с резолюция 12 МР и 3х оптично увеличение. Третият сензор ще е 16 МР с широкоъгълна оптика. Очаква се Galaxy Note 10 Pro да има и Time-of-Flight сензор.

Резолюцията на предната камера ще е 16 МР, а Pro моделът ще има и ToF сензор на предния панел.

И последно, Galaxy Note 10 и Note 10 Pro ще имат UFS 3.0 памет, каквато се използва в OnePlus 7 Pro.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
5 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Toreo
Toreo

Интересно ми е 64Мp сензорa за кой го правят ,като флагмана им ,отново ще е само с 12 за скромните 2 бона. Докато дойде време Note/S 11 ,китайците съвсем ще ги изпапкат.

Ебачев
Ебачев

55 камери нацвъкайте отзад на телефона! стана като:comment image

ubitak
ubitak

64 милиона е общия брой пиксели на матрицата, ефективно снимката ще е много по-малко, както е и сега. Още от S7 го правят така и ползват част от пикселите за улавяне на самия кадър друга част за по-добро улавяне на светлината. Малко четене и питане в гугъл изяснява доста вместо да се пише на изуст.

Ебачев
Ебачев

Една тъпа ‘сапунерка’ има една матрица и си улавя светлината достатъчно добре! Ако имаше файда щяхме да го видим това при полу- и профи снимачната техника отдавна…. Освен това първият ми коментар беше по скоро относно как изглеждат тези апарати с многото ‘очички’ отзад, не толкова за самата техника вътре…. Относно същата, според мен е по добре да се работи в друга насока: по ефективна и качествена механична стабилизация на изображението, !механични бленди!, оптично приближаване с голям диапазон, нископрофилни сменяеми широкоъгълни лещи и още куп други неща! и тогава вече ще има смисъл и от няколкото камери. Например може да… Виж още »

Нека да е FF
Нека да е FF

Да за насоките на развитие си прав. Компаниите като цяло развиват само технологии от които могат да печелят. Печалбата за нас е само страничен ефект от това. Като цяло камерата на въпросната Нокиа става ,но е далече от най-добрите. Виж ако набутат Сони ,1″ сензор на 808 ще ги призная.

Немо
Немо

Къде видя че снимката ще е 64мп . Пище СЕНЗОРА е 64мп. Чети внимателно преди да коментираш. Гугъл не може да ти даде втора мозъчна клетка.