Изтече нова снимка на нискобюджетния Huawei Prism

0
50

В мрежата изтече снимка на мистериозно мобилно устройства, което е представено под името Huawei Prism. Не става въпрос за шпионско изображение, а за официална снимка, предназначена за пресата, на която обаче още не й е дошло времето за официално публикуване, съобщи Phonearena.com.

До въпросното изображение са се докопали хора от TmoNews. Смартфонът Huawei Prism не е нещо особено. Той е фокусиран към ниския и среден сегмент от пазара и вероятно ще се предлага с марката на отделни мобилни оператори.

Предположенията са, че телефонът ще бъде задвижван от мобилната операционна система Android 2.3 Gingerbread. По-късно той ще получи и обновление до по-новата версия Ice Cream Sandwich. Налице ще има модул за 3G връзка към интернет, а батерията ще е с капацитет 1 400 mAh. Паметта ще може да се допълва чрез слот за microSD карти.

Очаква се телефонът скоро да бъде представен официално. Той вероятно ще се предлага от мобилния оператор T-Mobile. Вероятно цената ще е много атрактивна заради скромните хардуерни възможности. Разбира се, съществува вероятност моделът никога да не види бял свят.

Huawei Prism ще поддържа връзка чрез HSPA и честотните спектри 850/1700 и 1900. По-долу можете да видите и самата снимка, за която вече стана въпрос.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари