fbpx
-5 C
София

Иконите на приложения изчезват мистериозно от телефоните Google Pixel

Най-четени

Собствениците на смартфони Google Pixel забелязаха нещо странно наскоро: иконите на приложенията изчезват от началните екрани без видима причина.

Проблемът е причинен от грешка в актуализацията на защитата на Google през декември, която включва и ъпдейт на Pixel Launcher. Самите приложение не са засегнати и все още могат да бъдат стартирани както обикновено, ако ги потърсите и докоснете в списъка с всички апликации, но неприятният случай предизвика истинско раздразнение сред ползвателите на устройствата.

Както обясняват от портала 9to5Google, имената на приложенията все още се виждат в Pixel Launcher, така че трябва да можете да видите къде иконата ще бъде обикновено. За съжаление, лентата с любими апликации не показва имена на приложения, за да спести място и може да бъде неизползваема, докато Google не пусне поправка.

Актуализирайте грешките

Изглежда, че няма някакъв конкретен модел за изчезването на иконите на приложенията. Някои потребители на Google Pixel 4 и Google Pixel 3a изпитват проблема и рестартират телефоните си по няколко пъти с надеждата иконите да се появят, докато други изглежда не са засегнати.

Това несъответствие се случва може би, защото не всички телефони на Pixel са получили последната актуализация. Много собственици се оплакаха от Google. след като не получиха различни нови функции, които трябваше да пристигнат към пача за сигурност, включително размиването на фона за видео разговори с Google Duo.

 

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини