Имате шанс да сте първите получили новия смартфон WP6 на OUKITEL

2
954

Следващият модел WP6 на OUKITEL ще излезе на 20 март тази година. След много добре приетият от потребителите модел WP5, новият WP6 се различава по две основни неща. Това са мощната акумулаторна батерия с капацитет 10 000 mAh и тройната основна камера с главен оптичен сензор с резолюция 48 МР. А сега OUKITEL раздава няколко екземпляра от новия мобилен телефон и можете да опитате шанса си да вземете в ръцете си едно от тези интересни мобилни устройства.

Мощната 10 000 mAh батерия на смартфона WP6 издържа 750 часа в режим на готовност, 52 часа разговори и 25 часа непрекъснато сърфиране в Глобалната мрежа. За хората, които предпочитат да прекарват времето си на открито, това е идеално и те няма нужда да се притесняват, че зарядът на батерията ще свърши. А комбинацията от 48 МР камера и мощна батерия дава възможност да се направят сред природата наистина много и качествени снимки.

Освен тези две особености, екранът на телефона е защитен с химически закаленото стъкло на Corning с дебелина 1,1 мм. В официалната уеб страница на компанията се вижда съвсем ясно как бургията на дрелката се чупи докато се прави опит да се пробие отверстие в екрана на WP6. По-плътното закалено стъкло на Corning позволява на смартфона да понесе сериозни вибрации, сътресения и падания.

Giveaway 10 units WP6 – With 48M Triple Camera, 10000mAh

OUKITEL предлага да спечелите един от 10-те броя WP6 с 48 МР тройна камера и 10 000 mAh батерия.

Компанията заяви, че използваната операционна система с фирмения потребителски интерфейс ще бъде много по-бърза от почти всички модели на конкуренцията. Това е важно, понеже всички искат бързи смартфони.

Компанията обещава много приятна за потребителите цена. А каква е тя, ще разберем на 20 март. Помислете си за това.


Платено съобщение
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари