Водоустойчивият IP68 смартфон OUKITEL WP5000 се продава от миналата седмица. Благодарение на здравия си корпус и съвсем приличните технически характеристики, телефонът се хареса на много потребители. Добре защитеният WP5000 се харесва не само на спортистите и авантюристите, но и на хората, които работят на открито.

Всички знаем, че на места с неблагоприятни климатични условия, като например Северния/Южния полюс и Хималаите обикновените смартфони не работят. В мокра среда и трудни условия мобилният телефон трябва да има подходяща защита, за да може да се използва.

OUKITEL създаде имитация на природните условия на Хималаите, за да тества смартфона WP5000 и го остави 16,5 часа при температура -20 градуса по Целзий. В тези условия телефонът се представи много добре и доказа, че може да издържа температурите на Хималаите.

Само една защита, дори и много добра, не е достатъчна, изключително важен е хардуерът. OUKITEL WP5000 има 5200 mAh батерия, 6 GB RAM, 64 GB ROM и Helio P25 с осем процесорни ядра. Тази комбинация дава възможност на WP5000 да работи дълго и да реагира бързо. Много други телефони автоматично се изключват при понижаване на температурата, за да предпазят процесора. Но OUKITEL WP5000 продължава и в някои случаи това може да се окаже животоспасяващо.

OUKITEL WP5000 е смартфон за дългосрочен избор, който няма нужда да бъде сменян всеки месец или година. Една седмица след излизането на телефона на пазара OUKITEL дава голям бонус. Сега, по време на промоцията, всеки има възможност да получи новия смартфон само за $0,1. Това може да стане от стандартното приложение на Amazon, където трябва да се кликне върху „freebies & reviews“ на основния интерфейс, да се избере OUKITEL WP5000, който всъщност е на първо място и след това да се следват стъпките, подсказани от приложението. Или използвайте този линк.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
ПешоБожидарВасил Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Васил
Васил

От приложението Amazon Shopping ли може да се закупи смартфона?

Божидар
Божидар

Нищо от нещата написани горе не мога да намеря.

Пешо
Пешо

Писарушки – искам 4 броя, кажете къде да си ги взема