На 15 август в Китай ще се проведе събитие, на което се очаква анонса на смартфоните Moto. Мрежови източници съобщават, че на този ден може да дебютират цели три апарата от серията Moto P30.

Става дума за моделите Moto P30, Moto P30 Play и Moto P30 Note. Споменатите смартфони са били забелязани и в китайската секция на сайта на производителя. За съжаление, информацията за въпросните модели е малко — посочена е само конфигурацията на паметта.

Така например, базовата версия Moto P30 ще носи в себе си 6 GВ RAM. Флаш-паметта в зависимост от модификацията ще може да побере 64 или 128 GВ информация.

Малко по-скъпия апарат Moto P30 Play ще получи 4 GВ оперативна памет. В случая е известно само за една версия — с флаш модул 64 GВ.

Последното устройство е Moto P30 Note, което ще влезе в продажба във версии с 4 и 6 GВ оперативна памет. При това и двете ще бъдат снабдени с капацитет на флаш-паметта 64 GВ. Изглежда, че този апарат ще се превърне в най-големия от семейството.

Известно е също, че купувачите ще могат да избират между няколко варианта на цветовото изпълнение и по-специално става дума за бяло и черно.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за