Мрежови източници споделиха доста подробно описание на смартфона от средно ниво LG Stylo 4, анонсът на който се очаква това лято.

Апаратът е получил FullVision дисплей с впечатляващ размер — 6,2 инча по диагонал (резолюцията не е обявена). Взаимодействието с екрана ще става както с помощта на пръсти, така и чрез стилус.

В оборудването на апарата работи процесор Qualcomm Snapdragon с осем изчислителни ядра, работещи на тактова честота до 1,8 Ghz. Бяха изказани предположения, че това ще бъде чипа Snapdragon 636.

Смартфонът е оборудван още с 2 GВ оперативна памет и флаш-модул с капацитет от 32 GВ с възможност за разширяване чрез microSD карта. За захранването на парата отговаря акумулаторна батерия с капацитет от 3300 mah.

В задната част на корпуса е налична стандартна камера с един обектив и 13-мегапикселова матрица, фазов автофокус и LED светкавица. Предната камера разчита на 5-мегапикселов сензор.

Размерите на смартфона представляват 160,0 × 77,7 × 8.1 мм, а теглото — 172 гр. Апаратът ще бъде снабден с операционната система Android 8.1 Орео „от кутията“.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Гаро Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Гаро
Гаро

2GB RAM? Това не е среден клас… ,ако ще и кафенце да вари… Жалко среден клас Note би се харчил добре ,но 2Гиги и стар процесор… няма да стане.