Как да включим записването на телефонните разговори в ОС Windows 10 Mobile

2
1466

Новите смартфони Microsoft Lumia 950, 950 XL и 550, работещи под управлението на операционната система Windows 10 Mobile, получиха така желаната от много потребители функция за полуавтоматично записване на телефонните разговори. По подразбиране тази възможност не е активирана, но в уеб-пространството се появи информация, как да бъде включена.

 

Включване на автоматичния запис на телефонни разговори в ОС Windows 10 Mobile:

  • Преминете в Settings > System > Phone
  • Скролирайте до долу, за да намерите опцията „Изберете приложение, което ще използвате за управление на записаните телефонни разговори“ (Choose the app you want to use to manage recorded phone calls)
  • По подразбиране няма нищо. Кликнете и изберете Voice Recorder.

След активирането на тази опция, при провеждане на телефонен разговор е достатъчно да натиснете червения бутон за запис, който се появява на екрана на смартфона. Записаният телефонен разговор се намира в паметта на телефона в папката Recorded Calls.

 

Внимание, не е законно да се записва чужд глас, без разрешението на записвания. Да не забравяме, че някои приложения за ОС Windows имат достъп до записа.

Засега тази възможност е достъпна за само новите смартфони с вече инсталирана Windows 10 Mobile. Не всички останали смартфони поддържат тази функционалност.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари