fbpx
0 C
София

Как да запазите контактите си в Android

Най-четени

Вероятно нямате нужда да правите резервно копие на контактите си, особено с възможността да го направите в Gmail, но още едно копие не е нещо лошо. Никога не се знае какво може да се случи, особено според потребителя на androidforum.com Moon19th, който е представил три начина, с които се запазват контакти.

Трябва да се отбележи и, че много от хората не са наясно, че могат да синхронизират контактите си в Gmail, с което да си спестят много главоболия. Все пак, може и да не сте потребител на този мейл клиент, така че Moborobo ще Ви свърши страхотна работа. Самата програма е също и мениджър, така че можете да я използвате и за други полезни дейности. А ето и трите предложения за запазване на контактите:

1.Чрез самият телефон:
– Отворете Contacts, натиснете Menu, а след това More.

– След това изберете Import/Export за да продължите.

– Сега трябва да направите избора дали да запазите контактите си на SIM или SD картата.

2. Синхронизиране с Google Gmail:
– Влезте в G Mail акаунта си от компютър, натиснете иконата за контакти, намираща се отляво. Ще влезете на страницата с контактите, където трябва да кликнете на „+“ иконата. След това ще трябва да направите нов контакт. Сега въведете всичките си контакти и щом сте готови с всички полета, запазете контакта. Повторете за всички контакти.

– Влезте в G Mail акаунта си от Android устройството си и после там, къдетo са контактите Ви. През Menu влезте в Contacts и потърсете листа с възможности. Изберете акаунт от наличните – Вашия G Mail акаунт. След това остава да изберете опцията за синхронизиране на контакти. Така контактите Ви са сигурно съхраненени, като след това можете да ги заредите на всеки друг смартфон, независимо дали работи с Android.

3. Използвайки опцията за запаметяване на контакти на Moborobo:
– Отворете Moborobo, натиснете Data и изберете контактите за съхранение. Натистенете бутона Backup/Restore.

– Изберете директория, в която да бъде запазен файла и натиснете Backup.

Можете да свалите Moborobo от тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини