Как да снимаме с iPhone, използвайки филм

0
41

Да, заглавието наистина звучи налудничаво. И, в интерес на истината, не отговаря напълно на действителността. Със сигурност обаче от Photojojo са целели да предизвикат недоумението ни. Представяме ви iPhone Cable Trigger – устройство, което прилича досущ на 35-милиметров фотографски филм, но, вместо това, е просто външен бутон за правене на снимки или видео без докосване на телефона.

Ако целта на бутона бе просто да осигури някаква странна приемственост между аналоговата фотография и фотографията със смартфон, със сигурност продуктът не би се продавал. Като се замислим, обаче, бутонът има едно безспорно преимущество – позволява ни да не държим телефона в ръце, когато снимаме видео или правим снимки, което, от своя страна, осигурява много по-добри резултати и по-остро изображение.

iPhone Cable Trigger няма нужда от приложение – само се включва в жака за слушалки и започва да работи. Същинският бутон се намира в горната част на това, което прилича на касетка за филм. Кабелът може да се прибира в кръглото приспособление, което можете да видите на снимката, така че да не се заплита в чантата ви. Максималната му дължина е 76,2 сантиметра. Продуктът работи с iPhone 4, 4S и 5 и може да се поръча от онлайн магазина Photojojo.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари