Условно достъпния iPhone от 2018 година, чийто дисплей анализаторите предполагат, че ще бъде с диагонал 6,1 инча, едновременно ще прилича на iPhone X и iPhone 8.

Това се потвърждава и от рендерите, публикувани от инсайдера Стив Хемерстофер, известен в социалните мрежи под псевдонима OnLeaks.

На рендерите е изобразен iPhone с асиметричен екран, заемащ почти целия преден панел. Анфасът на смартфона изглежда точно едно към едно с този на iPhone X, различаващ се от него само по размерите на корпуса.

Задната страна на апарата създава постоянни асоциации с iPhone 8. За това допринася единичния модул на основната камера, изпъкнал над гладката повърхност на капака.

Очаква се, че 6,1-инчовият модел ще стане най-достъпния представител на линията от 2018 година. Според слуховете, за целта Apple се е отказала от стоманената рамка в полза на алуминиева, заменила е OLED дисплей-матрицата с по-евтин LCD-панел и е премахнала единия телеобектив, оставяйки смартфона само с един модул. При това, хардуерното оборудване на устройството ще съответства на останалите модели от линията.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
2 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
АлександърНай-големия ти проблемGUESS WHAT!Палуестиниец Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Палуестиниец
Палуестиниец

Ясно е как – Много зле ще изглежда !

GUESS WHAT!
GUESS WHAT!

Като предишния! Те тия нямат въображение

Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

До 2025 сега ще правят един и същи дизайн хаххаха

Александър
Александър

и до 2025 другите ше им копират дизайна 🤣🤣🤣

Александър
Александър

боли ме оная работа за тоя шибан телефон 🙂