Компанията Huawei бързо реагира на изявлението на анонса на новите смартфони от Apple, оставяйки на официалната си страница съобщение със следното съдържание.

Thank you for keeping things the same. See you in London. 16.10.18 #HigherIntelligence #HUAWEIMate20 pic.twitter.com/ZhZHj9Xg3s

— Huawei Mobile (@HuaweiMobile) 12 септември 2018 г.

В съобщението си Huawei благодари на Apple, че е оставила всъщност всичко без промяна в новите си смартфони. Също така, Huawei кани всички на пресконференция, която ще се проведе в Лондон на 16 октомври.

Спомнете си, че в този ден трябва да бъдат анонсирани смартфоните Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro, които, ако се вярва на Huawei, трябва да направят същия скок напред, като предшествениците си в лицето на P20 и P20 Pro, които отчетоха скок в сравнение с P10 и P10 Plus.

Устройствата ще бъдат оборудвани със 7-нанометровата еднокристална система Kirin 980, тройна основна камера, като вторият модел ще получи подекранен четец на пръстови отпечатъци и екран с по-висока резолюция, а също и система за триизмерно сканиране на лица.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
17 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари