Камерата на BlackBerry Z10 показа потресаващо лоши резултати при ниска осветеност

0
20

Първите тестове на камерата, с която е оборудван смартфонът BlackBerry Z10 са показали отвратителни резултати в условия на ниска осветеност. Снимките са много по-лоши от тези на другите популярни телефони, предлагани на пазара, съобщи Gizmodo.

Потребителите, които се намират в нощен бар или са навън вечер няма смисъл да опитват да снимат без светкавица с BlackBerry Z10, защото няма да се получи нищо. Там където другите смартфони биха извадили прилично изображение канадският телефон изкарва само черен и почти неразличим силует, а това не подхожда на устройство с претенции, излязло на пазара през 2013 година.

Проведени са тестове, където възможностите на BlackBerry Z10 са били сравнени при еднакви условия с тези на Apple iPhone 5, Nokia Lumia 920 и Samsung Galaxy S III. И при четирите модела светкавицата е била изключена, за да се тестват реалните възможности.

Най-хубавата снимка логично е на Lumia 920, тъй като камерата е и най-рекламираното достойнство на въпросния модел. iPhone 5 и Galaxy S III показват сходни възможности. И на двете снимки цветовете са напълно объркани, но пък поне се различава какво е заснето. При BlackBerry Z10 това е невъзможно и дори не си личи какъв е заснетият обект.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари