Камерите на смартфоните с Windows 10 ще имат нови функционални възможности

0
18

Миналата седмица корпорацията Microsoft представи новото приложение Lumia Camera Beta, което всъщност е копие на стандартното приложение за камерите на смартфоните, работещи под управлението на операционната система Windows Phone. С помощта на Lumia Camera Beta софтуерният гигант възнамерява да тества всички нови функции, преди да бъде предложено на всички потребители като системен софтуер.

Microsoft съобщи, че има ъпдейт за  Lumia Camera Beta, който добавя нови функции, които работят с някои смартфони с инсталирана Windows 10 TP, включително Lumia 930, Icon, 640, 640 XL и 1520.

Собствениците на Lumia 640 или Lumia 1520, които са инсталирали Windows 10, вече могат да използват новите функции, като например обновеният потребителски интерфейс, с помощта на който фотографирането става много по-бързо и лесно, по-удобна е настройката на различните параметри – осветеност, резолюция и други. Интегрирани са много нови възможности, автоматизиращи заснемането на видео със смартфони с различна резолюция на фотосензора.

Уеб-порталът Ubergizmo напомня, че приложението Lumia Camera Beta е предназначено предимно за тестване на новите функции и стабилността на работата не е гарантирана.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за