Закоравелите фенове на Apple все още не могат да се примирят с факта, че в iPhone X вече липсва познатия бутон Home. За управление на флагмана трябва да се научат някои нови жестове, а вместо хардуерния бутон, Apple намали миниатюрната ивица в долната част на екрана.

Китайските производители на електроника обаче категорично са против премахването на бутона „Home“.

На изложението за потребителска електроника CES 2018, обектива на репортерите от 9to5mac уловиха любопитна джаджа. На щанда На един от китайските разработчици на електроника бе забелязано необичайно устройство — джаджа с хардуерен бутон Home.

Устройството се поставя в Lightning порта на iPhone X и реагира на няколко команди. При натискането му се връщате на работния плот, а при двоен клик — отваряте мултитаскинг менюто. Задържайки бутона натиснат, можете да извикате Siri. Всичко, както си е в миналите поколения айфони. По очевидни причини, Touch ID в адаптера не е предвиден.

Въпреки това обаче, тук има допълнителен Lightning порт и пълноценен аудио-жак. С китайското устройство едновременно зареждате iPhone X и слушате музика. Шах и мат, Джони Айв. Уви, за цената и произхода на устройството все още няма информация.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
4 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
6 Автори на коментарите
Kofti PetrovььььььХахоСатър77dawgh Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Satyr73
Satyr73

@Светославчо, авторче, много са ти плитки коментарите в статийките против Епъл. Прогонвате с тия тенденциозни и анти-епълски исказвания в статиите си много читатели… Станахте платен далнопробен сайт. Вервай ми, сладур!

Сатър77
Сатър77

Тоя сатър и тука се появи . Бавноразвиващия се сатърчо чети и реви отрепко

Kofti Petrov
Kofti Petrov

Ти какво искаш … да възхваляват нещо, коео куца отвсякъде само защото струва 2500 ??? Изпилени мозъци … вместо да се съобразяват с потребителите ейпълците имат наглоста да си налагат мнението, което някакси ми прилича на едно садо-мазо-гей изпълнение, в което наг.зените са такива като сатъра 🙂 За 10 години телефона си остана с едно копче и без меню на бг .. перфектно отношение от страна на нагризаните ябълки …

Хахо
Хахо

И с кое мнение да се съобразят? С това на псевдоавторчето ли? Като иска home бутон, да си купи 8 или да чака да види какво ще изкарат тази година. Ама да хейтиш е по-лесно, когато си долнопробна мастия… Айде моля ти се. Много хора, включително и аз, се кефим на липсата на бутон.Когато нещо не ти харесва, не го ползваш….

Kofti Petrov
Kofti Petrov

Разбира се, че няма да го ползвам. Ако си чувал за търсене-предлагане, ще ти стане ясно, че има и доста хора, които са свикнали и искат да има хоум бутон .Преди време имах айфон 5, след това 6, но понеже на ейпъл им е мнго трудно да измислят един бак бутон на удобно място … си купих устройство с андроид … и сега си хейтвам и се кефя на телефона си .. също се кефя и на ай-зомбитата 🙂

dawgh
dawgh

@Satyr73

OMEGALUL

ьььььь
ьььььь

глупава работа и грозна