Клиповете в YouTube вече ще са достъпни с HD резолюция чрез Android 2.2 и 2.3

0
21

Потребителите, които притежават смартфони, задвижвани от операционната система Android с версии 2.2 и 2.3, вече ще могат да гледат клиповете в най-големия видеопортал YouTube с висока резолюция. Не всички телефони ще имат достъп до тази екстра, а само онези, които притежават достатъчно голяма разделителна способност на екрана и мощен процесор, съобщи Phonearena.com.

Приложението на YouTube за Android е обновено и собствениците на смартфони със 720p дисплеи могат да проверят дали новата версия вече не е достъпна за тях. Ъпдейтът е задължителен за феновете на YouTube. Някои от тях твърдят, че след инсталирането на новата версия на приложението е изчезнало и забавянето при зареждане на клипове от видеопортала, когато се използва 3G връзка към интернет.

Ако притежавате смартфон с Froyo или Gingerbread можете да проверите дали обновлението не е достъпно и за вас.

Приложението на YouTube има рейтинг четири звездички от пет възможни в Android Market и се използва от десетки милиони потребители по целия свят. То позволява на хората да гледат клипове и да използват другите основни функции на YouTube чрез интерфейс, който е пригоден за малките екрани на мобилните устройства.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари