Кои хора чупят най-често смартфоните си?

6
60

Фирмата SquareTrade, която се занимава със застраховане на вещи, направи интересно проучване за това кои хора чупят смартфоните си най-често. Проучването е базирано на различни по възраст и занимания собственици на iPhone. След щателен анализ на данните SquareTrade са определили, че най-често чупят смартфоните си играчите на стоковата борса. Те са 40% по-склонни да счупят iPhone-а си от обикновените потребители.

На второ място пък се нареждат хората с татуировки – те са с 25% по-склонни да строшат телефоните си. Приблизително същите са и показателите за собствениците на мотоциклети. По някакъв начин връзката между стреса от следенето на движението в стоковата борса или карането на мотоциклет с висока скорост и чупенето на телефона може да се сметне за логична.

Ако си мислите обаче, че връзката между татуировките и склонността да чупим телефона си е безпочвена, помислете за това: според SquareTrade хората, които правят секс повече от веднъж седмично също чупят телефоните си по-често. Малко след тях се нареждат потребителите, които имат голямо семейство или които притежават домашен любимец, но тук връзката е доста по-очевидна.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари