Някога чудили ли сте се кой Samsung Galaxy разполага с най-издръжлива батерия? Ако сте, то от Digital Trends се погрижиха да отговорят на любопитството ви.

На официалния сайт на Samsung пише, че S9 Plus издържа по-дълго от стандартния S9. Дали обаче издържа повече от предходните модели?

За да е добър експериментът, от Digital Trends са се постарали S9 Plus, S9, S8, S8 Plus и Note 8 да са включени на първо място в еднаква Wi-Fi мрежа и един и същи акаунт в социалните мрежи. Това означава, че всеки от телефоните е получавал и еднакви известия. Яркостта на екрана също е настроена еднакво за всеки от тях. За да се изтощи по-бързо батерията, всяко от устройствата възпроизвежда непрестанно едно и също видео.

12 часа и 7 минути по-късно проучването вече има и победител. Това е Galaxy S8 Plus, който последен остава да работи. На второ място с 11 часа и 13 минути се нарежда  Note 8. Третата позиция остава за S8, а четвъртата – за S9 Plus.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Най-големия ти проблемthe professorрадо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
радо
радо

S8 plus кърти, цял ден тормоз и за вечерта остава 🙂

Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

И аз потвърждавам за С8+, но и при Ноут 8 е така

the professor
the professor

и с кой процесор са тия резултати? американската и китайската версии се правят със снапдрагон, който е по бърз и яде по малко батерия от версиите със процесор самсунг за останалата част от света (EMEA)…

Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

Ексинос е по икономичен мойче нещо не си запознат правилно