По-рано тази седмица Asus обяви телефона ROG. Носейки името на гейм подразделението Republic of Gamers, това е първият специален геймърски телефон на компанията и директен конкурент на Razer Phone от миналата година.

Сега всички знаем какъв е геймърският хардуера – агресивен дизайн, невероятна мощност и много, много охлаждане. Телефонът ROG със сигурност отговаря на всички тези изисквания за мощна гейм конфигурация.

Но, твърдят слуховете, може би идеята на компанията е била още по-луда. Потребителят Роланд Куанд е получил информация, че Asus експериментира с пускането на 10 GB RAM в неназован флагман смартфон. Това е станало преди около 10 месеца. Единствената причина, поради която идеята била прекратена, е, че модулът не могъл да се побере в тялото на телефона, така че трябваше да се справят без него.

10 GB RAM – това е повече, отколкото вашият среден домашен персонален компютър има в момента. Дори не сме сигурни дали операционната система Android знае какво да прави с тази цифра. Така че, вероятно щеше да се използва най-вече за хвалби и за възможна защита срещу изискванията на бъдещето.

Но, уви, това няма да се случи през 2018 г. или поне не през първата половина.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
11 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари