Компания, партньор на Apple, се изпусна неволно за датата на излизане на iPhone 11

4
1246

Постоянно има течове на информация за това, което се случва в Apple. Много се изписа за iPhone 11 в последно време, но най-малко чухме за това кога телефонът ще се пусне за продажба.

Един от партньорите на Apple може би неволно се изпусна за това кога ще видим устройството

Според Macotakara, по време на последната презентацията за приходите на SoftBank е станало нещо интересно. Президентът на японския телеко мразкрива кога ще се появи iPhone 11. Той казва, че това ще стане 10 дни преди новият закон за предлагане на телефони и мобилни планове в страната да влезе в сила. Това ще стане на 1 октомври. От тук съдим, че новите iPhone телефоните ще се продават от 20 септември.

Apple пуска продуктите си в основните региони по едно и също време.  Имаме силна индикация, че всички хора ще могат да се докоснат до задаващия се iPhone по едно и също време – на тази дата.

Директорът обяснява, че не знае точната дата за пускането на телефоните, но отново отбелязва, че 10 дни по-късно устройството ще се предлага без обвързване с план.

„Не знам кога ще точно пуснат новия iPhone, но около 10 дни след това, той ще се предлага без обвързване“, бива цитиран той.

Тази дата е справедлива. Миналата година видяхме устройствата на 21 септември. Тъй като Apple винаги прави премиерите си в петък, 20 септември получава още 1 точка. Може да имаме анонс, който ще се случи в срядата на седмицата преди това – както миналата година. Това в случая значи 11 септември.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
NoName
NoName

тези от Апъл супер се излагат, нищо не добавят 3та година… броят камерите и толкова … не знам кой луд трябва всяка година да дава по $1000 за едно и също нещо!
п.с. фен съм на ифона, ама реално може да се сменя на 3-4 години

Георги
Георги

Ами изчакай 2020та и ще пуснат различен на дизайн айфон 🙂

Сашо
Сашо

Отложиха го за 2021…., но е хубаво да изчакаме, ще си заслужава мисля… 😁 😁 😁

Срам за България
Срам за България

И 3 год. Са бързо, поне 5…