Коя е ексклузивната технология, която Sony ще покаже днес? Отговорът – в 14:00

0
72

Днес е „денят за пресата” или т.нар нулев ден на най-голямото изложение за техника в Европа – IFA. Новините вече за почнаха да се изпълват с премиери от Берлин, където изложението се провежда,тъй като някои компании се опитаха да изпреварят големия шум и първи на отделни събития да покажат свои устройства.

Днес обаче започва истинското шоу, а едно от най-интересните неща е премиерата на Sony. И тази година Kaldata ще предава за вас на живо от IFA, така че в 14:00 българско време можете да се включите в нашата Facebook страница и да наблюдавате на живо една от най-интересните премиери на тазгодишното изложение.

Припомняме, че още преди няколко дни Роландъм Квандтъм разкри цените и  част от спецификациите, които не са потвърдени официално, на неанонсираните все още смартфони Sony Xperia XZ1 и XZ1 Compact.

Моделите вероятно ще са оборудвани с Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB оперативна памет и екрани с 5,2 и 4,6 инча. Също така е обещана и някаква ексклузивна технология за камерите, но няма дори и намек за това, което се подготвя.

Именно тази технология обаче ще е може би най-интересният елемент, така че заповядайте с нас, за да научим повече.

Известни са и предполагаемите цени – £ 599 за обикновената версия и £ 499 – за Compact. Това е около $770 и $640.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари