Леопардови капаци Just Cavalli Leopard за iPhone 5 и iPhone 5s

0
66
Дъщерната марка на модната къща Roberto Cavalli, компанията Just Cavalli представи нова линия защитни аксесоари за устройствата на Apple – капаци за iPhone 5 и iPhone 5S (ревю), наречени Just Cavalli Leopard.

Новите продукти не само украсяват вашия смартфон, но и надеждно защитават неговия корпус от потенциално увреждане. Разбира се, основната характеристика на гамата се явява леопардовия принт.

Трябва също да се отбележи, че линията от капаци Just Cavalli Leopard е създадена в сътрудничество с италианската марка PURO. Съвместните усилия на дизайнерите са вложени в създаването на серията от ексклузивни модели капаци, които предпазват апаратите на Apple от външни въздействия, включително и при падане на устройството.

Представените капаци от линията Just Cavalli Leopard практически не променят размерите на устройството, теглото му и по никакъв начин не възпрепятстват достъпа до бутоните за управление, камерата и конекторите. Създателите твърдят също, че висококачественият печат ще позволи запазването на външния вид на аксесоарите за дълго време.

Защитните капаци Just Cavalli Leopard ще струват около $60.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за