fbpx
-6.2 C
София

Магазинът на Google спря да работи нормално веднага след пускането на Pixel 6

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

По време на пускането на новия смартфон Pixel 6, в магазина на Google се получи срив. Поради неизвестна грешка потенциалните купувачи не успяваха да поръчат устройството. Причината за ситуацията все още се изяснява.

Както пояснява публикацията на Bloomberg, клиентите са се сблъскали с проблемите веднага след представянето на Pixel 6 и 6 Pro. Сайтът на компанията е работел с грешки и се е зареждал бавно, поради което клиентите не са успявали да направят поръчката си за новия продукт. Проблемът се наблюдавал в продължение на два часа.

Говорител на Google обясни, че компанията е наясно с проблема и веднага е предприела действия по неговото откриване и отстраняване. Не е посочено дали проблемите са свързани с твърде високия интерес от страна на потребителите и голямото търсене на устройствата или поради технически проблеми.

На 20 октомври Google представи новите си смартфони – Pixel 6 и Pixel 6 Pro. Устройствата се отличават преди всичко със своите технически характеристики. Флагманите работят на базата на фирмената платформа на Google, наречена Tensor, която предлага невероятни ИИ-възможности. Те получиха OLED-матрици, а Pro-версията е с поддръжка на LTPO технология с променлива честота на екрана (от 10 до 120 Hz). Също, новите апарати предлагат и усъвършенствани камери с AI-алгоритми.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини