Медиите: Apple няма да успее да пусне iPhone 8 през есента

1
972

Според очакванията на мобилната индустрия, Apple тази есен трябва да представи цели три нови модела iPhone. Два от тях ще бъдат еволюционното развитие на iPhone 7 и iPhone 7 Plus, но третият ще бъде специален: съвършено нов дизайн, технология и цена.

Предполага се, че „особеното“ устройство (може би под името iPhone 8), ще се превърне в „юбилейния“ модел, пускането на който ще бъде посветено на 10-годишнината от излизането на пазара на първия в историята iPhone. Този суперпремиален смартфон ще получи произведен по OLED технологията дисплей, покриващ почти целия преден панел и ще бъде лишен от обичайния бутон „Дом“.

Както пише Business Insider, според последните слухове, очакваният iPhone 8 трябва да се появи по-късно, от по-традиционните модели. Източници, информирани с положението на веригата от доставчици на Apple, твърдят: серийното производство на апарата ще започне не по-рано от септември. Това означава, че телефонът ще се появи в продажба поне няколко месеца по-късно, тъй като компанията трябва да създаде запаси от устройства, за да избегне недостиг на пазара

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
goshopesho
goshopesho

обичайния бутон „Дом“………..