Известният аналитик Минг-Чи Куо продължава да дава прогнози за бъдещите модели iPhone. Този път той заяви, че през 2018 година смартфоните на Apple ще поддържат работата с две SIM-карти. Информацията е на MacRumors.

Миналата седмица Куо каза, че продуктовата гама на iPhone от 2018 година ще се състои от три телефона: 5,8-инчов, 6,5-инчов с OLED дисплей и по-евтина 6,1-инчова версия с IPS екран. Сега аналитикът добави, че всички нови модели на iPhone ще получат поддръжката на две SIM-карти. iPhone от 2018 година ще използват модемите Intel XMM 7560 и Qualcomm Snapdragon X20, поддържащи технологията 4 х 4 MIMO. Това ще даде възможност за едновременната работа на двете SIM-карти в 4G LTE мрежите. Минг-Чи Куо каза още, че 70-80% от новите смартфони ще имат модеми на Intel.

Към днешен ден, във всички смартфони с две SIM-карти, само едната работи в LTE мрежите от четвърто поколения, а втората – в 2G/3G. В новите смартфони на Apple, и двете SIM-карти ще работят в 4G мрежите, най-вероятно с използването на технологията eSIM.

Минг-Чи Куо счита, че това ще окаже голямо влияние на продажбите в Китай, където смартфоните с две SIM-карти са много популярни.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Edin Reptil
Edin Reptil
4 години

Аааагагагаггагаагаг ааааацацацацацаццаац!

А, дали FaceID ще може да прави разлика между човек и педерас….!!!!?????

Всетая
Всетая
Отговор на  Edin Reptil
4 години

Да, затова за теб и колегите ти няма да се отключва.

Румен
Румен
4 години

С тия две сим карти избиха рибата. Никой досега не го е правил:)