В магазина Microsoft Store за Windows 10 се появи играта Miami Street, създадена от студиото Electric Square с поддръжката на Microsoft Studios.

Това е рали симулатор, който не е така добър като своите аналози за Android и iOS, но друго предизвика интереса на потребители и специалисти. Това е първата игра, оптимизирана за много мобилни устройства.

В метаданните на играта Miami Street се вижда, че тя е създадена не само за операционната система Windows 10, но и за същата ОС, но с графичната среда Andromeda OS. Тоест, сега отпадат всички съмнения, че след няколко месеца Microsoft ще представи и ще започне продажбите на този станал вече мистериозен смартфон.

По всичко личи, че софтуерният гигант си е направил съответните изводи от провала на платформата Windows Mobile. Сега вече Microsoft предварително подготвя програмите и приложенията, които потребителите със Surface Phone ще могат да изтеглят веднага след закупуване на устройството. А ако този процес продължи, и другите приложения ще получат съвместимост с Andromeda OS, независимо дали са стари или нови.

Очакванията са Surface Phone да бъде най-технологичният смартфон на 2018 година. Според някои източници, устройството ще има сгъваем екран.

10
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
8 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
GalaxyNote8King
GalaxyNote8King

Това чакам от 3 години, а дано да e тази година нямам търпение

Маев
Маев

Скарфееееейс, а дано. Ама ще видим де

GalaxyNote8King
GalaxyNote8King

а викаш кой друг освен мен ще чака 3 години хахаахах ако цената обаче е над 2к ще караме на Ноут9…

Маев
Маев

Интересното е, че въпреки никнейма винаги бих те познал, Цецо ? пиши по фб, ако имаш някакъв

GalaxyNote8King
GalaxyNote8King

Нямам фб вече само инста

GalaxyNote8King
GalaxyNote8King

Писах ти май в инста хахах

ak47
ak47

“Очакванията са Surface Phone да бъде най-технологичният смартфон на 2018 година. Според някои източници, устройството ще има сгъваем екран.“

защо ми е сгъваем телефон тип тефтер, защо ми е да си сгъвам телефона?!?!? хора мислете малко със главите си.. имам чувството че някои и ла**а да почне да продава ще има кои да ги купува. толкова углопя тоя народ.

Бръм
Бръм

Заради по-големият дисплей и компактния размер например !?!! Да мога да го ползвам като таблет и смартфон и най-вече дъкса за рязане 😉

root
root

идеята с заоблените краища дето я пробутват самсунеците е даже по-тъпа.. но се купува.
Тук поне се предлага по-голям екран(евентуално), но с опция да си го побереш в джоба.. Ти предполагам си с нокия с фенерче така, че не те бърка.. 😉

GalaxyNote8King
GalaxyNote8King

айде недей се обяснява тука и върви да си рутваш китката смешник