Мнозинството от бивши потребители на BlackBerry се прехвърля към iPhone

3
33

Все повече разочаровани потребители на мобилната серия BlackBerry се прехвърлят към други марки и платформи. Изследване на CrackBerry показа, че мнозинството от клиентите преминава към Apple и тяхната серия от смартфони iPhone.

20.53% от настоящите потребители на BlackBerry, които са участвали в анкетата заявяват, че ще преминат към iPhone когато излезе новата му версия. Очаква се това да стане наесен. На второ място сред предпочитанията са телефоните, които са базирани на мобилната операционна система Android. Устройства с платформата на Google ще предпочетат 15.08% от потребителите. 8.79% са отговорили, че сега ще минат на друга система, но ще се върнат към продуктите на RIM когато излезе BlackBerry 10. Windows Phone 8 пък ще предпочетат 8.39% от настоящите потребители на BlackBerry. 6.78% пък са избрали да купят BlackBerry 7, за да имат нещо ново до излизането на 10.

По-голямата част от участниците в проучването на CrackBerry все пак са заявили, че засега ще останат с настоящия си телефон, а когато BlackBerry 10 излезе на пазара ще го закупят. Такъв отговор са дали 40.42% от хората.

Самото проучване идва в отговор на новината, която ви съобщихме преди няколко дни, че дебютът на BlackBerry 10 се отлага за 2013 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари