Мобилният месинджър на Samsung се превърна в микро социална мрежа

0
23

Корейската компания Samsung пусна нова версия на своя месинджър ChatOn. Това става ясно от постинг в Samsung Tomorrow – официалния блог на разработчика.

С пускането на ChatOn 2.0 в него са добавени редица функции, характерни по-скоро за социалните мрежи. Потребителите например вече могат да създават лични страници (профили) и могат да обновяват статуса си, към който приятелите им могат да добавят коментари.

Сред останалите функции на новата версия на ChatOn са публикуването на снимки и видеоклипове, които се съхраняват във виртуалното хранилище Trunk. Под тях също могат да се добавят коментари. Версия 2.0 позволява също синхронизация между различни устройства, както и опция за изпращане на няколко снимки с едно съобщение.

Припомняме, че първоначално ChatOn беше измислен като „универсален“ клиент за обмен на кратки съобщения, който може да се използва под мобилните операционни системи Android, bada, BlackBerry, iOS и Windows Phone. Има също и уеб базирана версия. Достъпен е на над 60 езика.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари