Докато Apple приключва с подготовката на голямата презентация, която ще започне след около 9 часа, феновете на корпорацията вече започнаха да заемат ред и да образуват опашка за закупуването на новия iPhone X.

Австралисйкият журналист Люк Хоупвъл публикува фотография на Apple Store в Сидни. Един от чакащите се оказа YouTube блогър, който потвърди за издателството WCCF Tech, че иска да бъде един от най-първите, закупил новия iPhone X.

Да не забравяме, че за днес е планирана само презентацията на новото устройство, а продажбите ще стартират след няколко седмици. А и много медии съобщиха, че е възможен дефицит за флагманския iPhone X, минималната цена на който е около $1000. Както обикновено, излизането на новия айфон е съпроводено от огромни опашки.

При излизането на дългоочаквани новини на пазара, като например смартфони и конзоли, често се събират огромни опашки. Някои искат първи да се покажат с новото устройство, а други искат първи да го закупят, за да могат да спечелят от препродажбата.

Днес Apple трябва да представи новия iPhone. Заедно с флагманския iPhone X, който ще има 5,8-инчов OLED екран и скенер за разпознаване на лицето, ще бъдат анонсирани и обновените миналогодишни модели със стъклени корпуси и безжично зареждане.

15
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
10 Коментари
5 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
12 Автори на коментарите
AgentpatЕпълСветльоАнонименcccc Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анон
Анон

А дано ви отнесе урагана, мамата ви долна аутистка и хомосексуалистка.

cccc
cccc

Къв ти е проблема, гной смотан?

Evr
Evr

„Продажбите ще започнат след няколко седмици“, а те са от сега пред магазините. Поредното доказателство, че американците и като цяло айшит юзърите са тотално безмозъчни амеби.

мБачи Кико
мБачи Кико

Поначало смартфонистите са безмозъчни амеби, тъй като тези у-ва са еквивалентни на 100 доносника от ДС, които слухтят и душат перманентно, но да айшит потребителите са на върха на веригата от олигофрени 🙂

жоро
жоро

То сигурно от първите 100 000 броя поне 20% ще отидат в разни блогъри и тестери 🙂

Agentpat
Agentpat

Отдавна съм спрял да се изненадвам от американската тъпотия. В случая е австралийската, де, но то е все тая. И на едните и на другите прадедите им са били престъпници и авантюристи.

assa
assa

А когато ходят да акат кой има пази мястото или акат направо пред магазина?

Agentpat
Agentpat

Взимат хапчета „АнтиСер“. 😀

assa
assa

За няколко дена да, но няколко седмици 😀

TGR
TGR

Будали….

Zapoznat
Zapoznat

Малоумна работа.
Поредното доказателство за това до какво води Apple и тяхната политика…

Анонимен
Анонимен

100 про, че дори Apple се срамуват, че имат такива олигофрени за фенове

Светльо
Светльо

На света няма идиотизъм, който да няма своето ядро от фанатизирани фенове.

Епъл
Епъл

Не става дума за фанатизирани фенове, а за много предприемчиви хора, които дори си наемат хора, които да отидат и да купят няколко от първите бройки, така че да ги продадат на най-нетърпеливите със солена надценка. Вие правите същото като препродавате билети за концерти и препродавате бройките. Разликата е, че докато в България, БВП и производителността на икономиката е слаба, Вие го правите на дребно – с билети, докато там, където средата на пазарното стопанство, свободната кооперация и работещата демокрация и работеща съдебна система са налице, това се прави с по-големи неща – мобилни телефони, при това скъпи и търсени.… Виж още »

Agentpat
Agentpat

В САЩ има работеща демоНкрация. Там всичко се управлява от медиите, а те самите от няколко кукловода. Поздрав за теб от Green Day. Аз лично не искам да съм Американски Идиот: