Момиче твърди, че нейният iPhone 6 е експлодирал докато гледа клипове в YouTube

15
1508

Момиче на 11 години се е разминало на косъм от сериозни наранявания, след като нейният iPhone 6 експлодира докато тя гледа клипове в YouTube, предават от ABC News.

Kayla Ramos е използвала устройството в стаята на сестра си, когато започнали да се появяват искри. Тя хвърля телефона на одеялото, което се запалва.

„Бях тук на леглото, а телефонът успя да изгори одеялото и да направи тези дупки“, разказва тя на репортер.

Майката на момичето се е свързала с Apple на другия ден. От там поискали снимки и телефонът да бъде изпратен до тях. Очаква се да го подменят.

„Вече няма да спя с телефона до мен. Знам, че го зареждаме много, може би това е причината, може би е прегрял.“, обяснява майката.

От Apple казват на ABC, че не са наясно с конкретния случай, но преминават през списък с чести причини, които могат да накарат телефонът да прегрее повече от нормалното. Една такава причина е употребата на неоригинално зарядно. Друг популярен проблем са неоторизирани ремонти на устройствата. Причина може да бъде и вътрешна повреда в следствие на изпускане или нещо друго.

Видео репортажа може да видите по-горе. Там е показано устройството след инцидента, както и какви щети са причинени. Ще е интересно, ако разберем на по-късен етап каква е точната причина за експлодирането на телефона.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
15 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари