Може да не ви се наложи да платите премиум цена, за да получите смартфон с изобилие от камери. Добре познатият с вътрешната си информация OnLeaks и CashKaro споделят рендери и детайли за мистериозно устройство, за което казват, че е бъдещ смартфон на Motorola с четири задни камери. Не е сигурно какво точно биха направили тези камери, но етикетът „48MP“ предполага, че Motorola ще има основен 48-мегапикселов сензор или ще комбинира няколко 12-мегапикселови сензори, както видяхме на Nokia 9 PureView.

На този етап няма много повече подробности, но ще има 6,2-инчов дисплей с капковиден прорез за предната камера (този път няма дисплей с дупчици), както и вграден четец на пръстови отпечатъци. Тогава няма да е бюджетен телефон, въпреки че може да не струва толкова, колкото най-скъпите телефони на пазара.

Изпълнението, наличността и почти всичко останало са неизвестни и всичко това на първо място при условие, че мистериозно устройство Moto излезе. Не бихме обаче били шокирани, ако го направи.

Трите камери стават все по-често норми за високия клас телефони и това оставя съществуващите в гамата на Motorola модели да се чувстват изостанали до известна степен. Този четирикамерен телефон може да е точно това, от което компанията се нуждае, за да остане в играта, особено ако има мощна процесорна мощ, която да съответства на неговите камери.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за