Мъж подпали джипа си със Samsung Galaxy Note 7

2
236

Не, разбира се, че е шега заглавието. Мъжът не е искал нищо такова.

Нейтън Дорнакър от Сейнт Питърсбърг, Флорида и семейството му решили да посетят дворна разпродажба в Деня на труда. След като се върнали вкъщи и оставили детето, те мислели да поемат отново на път, тъй като трябвало да направят допълнително покупки. Междувременно мъжът бил оставил неговия Galaxy Note 7 да се зарежда в централната конзола в джипа му Grand Cherokee, предава FOX 13. Тъкмо когато щели отново да поемат на път, чули кучето им да лае силно. Когато Нейтън излязъл навън видял любимия му джип да гори. Пожарната дошла навреме, но не успяла да спаси возилото, от което вече почти нищо не останало. Не става ясно, дали разследване е установило, че смартфона му е причината за пожара или е предположение на Нейтън.

Представител на Samsung коментира пред телевизията, че те са известени за инцидента и работят с господин Дорнакър по изясняване на обстоятелствата около инцидента.

Отделно от този случай, NYPost съобщи вчера за неприятен случай на самозапалване на устройство в Ню Йорк. 6-годишно дете гледало филмчета на Galaxy Note 7, когато устройството избухнало в ръцете му. Детето получило множество изгаряния и било отведено в болница.

„Той вече си е вкъщи“, разказва баба му. „Не иска да вижда или да се приближава до какъвто и да е телефон. Плаче за майка си“. Семейството се е свързало с американското представителство на Samsung.

Компанията издаде тези дни предупреждение потребителите да спрат да използват вече закупените устройства и да ги изключат. Отделно от това, американските авиационни власти издадоха забрана за внасянето на устройствата на борда на американски самолети. Използването на устройствата бе забранено и на борда на самолетите на OAE. Подобни забрани бяха издадени от сингапурските авиолинии, австралийската Qantas и японските авиолинии.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
tracert tracertBlue_Hulk Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
tracert tracert
tracert tracert

Хахахахаахаха
тези Смрадсунги са специално разработени за онез хлебарки от ИДЪЛ хахахаха

Blue_Hulk
Blue_Hulk

Страхотна новина Методи Дамянов :yanim: