10.3 C
София

Мoto g60 – 120 Hz, 108 МP, 6000 mAh, цена – 499 лв

Най-четени

Motorola както винаги търси нови начини да предостави на потребителите още повече възможности и чисто новият moto g60 е един класически пример. Новото попълнение на серията Мoto g,  разполага със система от 108 MP камери – най-големия размер на пиксела на камерата на Motorola досега, както и с огромна 6000 mAh батерия, дисплей с висока честота на опресняване и добра производителност, благодарение на Qualcomm Snapdragon. И всичко това е със стартова цена от 499 лв.

Безгранични нива на фотография с moto g60

Moto g60 има 108 MP система от камери, съчетана с чисто новата технология Ultra Pixel. Тя използва специална технология pixel binning, който комбинира 9 пиксела в един огромен 2,1 um Ultra Pixel, за да предостави на потребителите 9 пъти по-висока светлочувствителност за невероятно ярки изображения с ултрависока разделителна способност дори при най-предизвикателните светлинни условия.

На разположение има ултраширокоъгълен обектив, побиращ 4 пъти повече в кадъра, както и Macro Vision, който приближава до 4 пъти по-близо до обекта. Системата от камери разполага и с допълнителен сензор за дълбочина, който отговаря за портретните кадри.

Камерата съдържа още много иновативни функции, като например режимът Dual Capture, който позволява записване едновременно и със задната, и със селфи камерата, показвайки и заснемащия, и обекта на заснемане, така че всички страни на историята да бъдат уловени наведнъж.

Мoto g60 разполага с голяма 6000 mAh батерия. Тя издържа 54 часа активна работа с устройството. Освен това налична е и TurboPower, която осигурява часове енергия само за няколко минути зареждане.

Snapdragon 732G в съчетание с 6 GB Ram, дава възможност за добра производителност на модела.  Конфигурацията е подкрепена от 128 GB вградена памет, която осигурява достатъчно място за снимки, филми, музика, приложения и игри. И все пак, потребителят има възможност да добави до 1TB с помощта на картата microSD.

Моделът има и голям 6,8-инчов дисплей Max Vision FHD+. Потребителите могат да се насладят на истински цветове, подобрена яркост и контраст със съвместимост с HDR10. И като първото устройство на Motorola със 120 Hz честота на опресняване, moto g60 е два пъти „по-плавен“ от типичните смартфони, което значи, че почти няма забавяне при превъртане на уеб страници, игри или гледане на видеоклипове с висока скорост на движение.

Елегантен и отвътре, и отвън 

Motorola разказва, че това устройство е внимателно проектирано и изящно изработено. Изключително тънките рамки осигуряват по-голяма площ на екрана, а оцветеният корпус около задните камери добавя още една нотка на изтънченост. Модерният дизайн, събран в едно, се предлага в разкошния цвят металик – Dynamic Gray.

Android 11 прави устройството по-сигурно, по-интуитивно и по-умно. Не по-малко важни са и по-доброто управление на разговорите в приложенията за съобщения, подобрения контрол върху свързаните устройства и по-практичния подход към поверителността на данните в тази вълнуваща Google актуализация.Android 11 предоставя и нови, подобрени функции за достъпност на феновете на серията moto, като по-бърз и по-лесен гласов достъп и бързи клавиши, задвижвани от смарт асистента.

Motorola продължава мисията си да предоставя на потребителите чиста версия на операционната система Android, като същевременно намира нови начини да опрости взаимодействието на потребителя с неговия смартфон и да направи технологиите още по-лесни за използване.

С My UX, Motorola е предоставила и тонове полезни функции, които още повече улесняват персонализацията на устройството. Потребителите имат възможността да управляват телефона си с прости жестове, да персонализират настройките си и да създадат тапет, който е единствен сред милион други.

В съответствие с традицията си да демократизира технологиите и да предостави по-смислени иновации, фокусът на Motorola и този път е върху редица невероятни и важни функции, представени в най-новия moto g60. Системата от 108 MP камери, огромната 6000 mAh батерия и 120 Hz честота на опресняване предоставя на потребителите страхотната възможност да създават съдържание и да се свързват както никога досега.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини