Най-мощните Android смартфони за месец ноември

0
5249

Вече традиционно създателите на популярния бенчмарк AnTuTu съставиха поредния рейтинг на най-производителните Android смартфони. Този път AnTuTu представи класацията не само на флагманските смартфони, но и на мобилните телефони от среден клас.

За всяко отделно устройство са взети резултатите от направените минимум 1000 тествания на производителността, след което е взето средното значение. В класацията са включени моделите мобилни телефони, който най-активно се използват от потребителите от целия свят.

Топ-10 рейтингът на най-производителните флагмански смартфони за месец ноември се оглавява от ASUS ROG Phone II с 12/512 GB памети, който постигна 496662 точки в тестовете. В челната тройка на фаворитите са включени и смартфоните OnePlus 7T и OnePlus 7T Pro, които събраха малко над 482 хиляди точки.

На четвърто място е класиран Realme X2 Pro, базиран на системата върху чипа Snapdragon 855+. Следват OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, Redmi K20 Pro, ASUS ZenFone 6, Samsung Note 10+ и Galaxy Note 10+ 5G.

При устройствата от среден клас на първо място е класиран Redmi Note 8 Pro с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск, който показа резултат от 283092 точки в тестовете. В тройката на най-мощните смартфони от среден клас са включени още и телефоните Oppo Reno 2 и Xiaomi Mi 9T. Интересно е, че на 10 място в този рейтинг е класиран виетнамския телефон Vsmart Live.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за