Най-необичайният смартфон на годината – Hisense A7 с чернобял E Ink екран и поддръжка на 5G

1
1346

Компанията Hisense представи смартфона A7, който може да бъде счетен за един от най-необичайните мобилни телефони за тази година. Друг е въпросът дали ще се хареса на потребителите,

Смартфонът Hisense A7 разполага със съвсем стандартен за съвременните мобилни устройства хардуер с едно изключение – той е оборудван с черно-бял дисплей, базиран на технологията E Ink – електронно мастило. Екраните от този тип са изключително икономични и почти не консумират електрическа енергия, благодарение на което времето на автономна работа на тези мобилни устройства е много дълго.

Hisense A7 е оборудван с 6,7 инчов дисплей с плътност на изображението 300 пиксела на инч. Предвидени са четири режима на работа на екрана:

  • Динамичен – с повишена реакция
  • Класически – бавно обновяване както е при електронните книги
  • Контрастен – повишен контраст, като тъмните тонове стават по-тъмни, а светлите по-светли
  • Тъмен – с подсветка за четене през нощта

Телефонът Hisense A7 се базира на SoC Unisoc Tiger T7510 с осем процесорни ядра, интегрирания графичен ускорител PowerVR GM9446 и модема Ivy V510 с поддръжката на 5G мобилните мрежи. Налични са 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4770 mAh, като се поддържа бързо зареждане с мощност до 18 W. Устройството работи под управлението на операционната система Android 10.

Продажбите на смартфона Hisense A7 стартираха първоначално в Китай при цена 1999 юана или приблизително $305.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари