Направете разлика между истинското и фалшивото: OUKITEL ще представи C18 Pro на 20-ти април при цена $149

1
1265

OUKITEL представи смартфона WP6 на 20-ти март. Серията WP бе обявена за „Перфектна за външна комуникация“, а серията С бе определена като „Най-достъпните авангардни смартфони“. Серията С излезе миналата година и бързо се превърна в хит на Aliexpress. А сега изтече информация, че C18 Pro ще бъде анонсиран на 20-ти април.

Наскоро висш пазарен анализатор на пазара за китайски смартфони обяви, че повечето макро камери в смартфоните от среден клас са фалшиви и не правят добри макро снимки, като дори някои модели от най-добрите марки мобилни телефони имат същия проблем. Но OUKITEL C18 Pro е създаден да промени играта. Неговият слоган е „Направете разлика между истинското и фалшивото„. Смартфонът C18 Pro е оборудван с тройна камера – 16 МР главен сензор, 8 МР оптичен сензор с широкоъгълна оптика и 5 МР макро камера. Но най-важното е, че всички спецификации на камерата са верни, понеже тя се базира почти изцяло на съвременен хардуер, докато при другите марки се използват предимно ИИ алгоритми, за да постигнат същото качество. C18 Pro разчупва тази ситуация и е нещо много по различно от предложенията на другите китайски производители. Със своята 16 МР главна камера и 8 МР широкоъгълна камера, C18 Pro предлага богати възможности на фотографите професионалисти.

Известни са и някои други характеристики. Смартфонът е оборудван с голям 6,55-инчов дисплей и мощна 4000 mAh акумулаторна батерия. Отворът за предната камера е съвсем малък и площта на екрана е голяма. Видеото на OUKITEL показа как 14-доларовият C18 Pro побеждава Xiaomi CC9 Pro също с макро камера, който е и първите мобилен телефон на пазара със 108 МР сензор. Новият C18 Pro  ще излезе на 20 април и ще има ниска стартова цена. Но още сега можете да се присъедините към специалната кампания и да си опитате късмета да спечелите един безплатен C18 Pro.


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари