На задния панел на Xiaomi Mi MIX 3 се появи отвор за двойна камера, идентичен с този в iPhone X

0
775

Започнаха да се появяват слухове за предстоящите телефони на Xiaomi за 2018 година. Наскоро беше съобщено, че компанията може едновременно да анонсира Mi 7 и Mi 7 Plus през март следващата година.

Сега обаче в Мрежата се появиха снимки, показващи задния панел на предполагаемия Mi MIX 3. Първоначално снимките се появиха в китайския сайт Weibo.

Към момента няма доказателства за това, че на снимките наистина се вижда задния панел на следващия флагман Xiaomi Mi MIX 3. Има нещо обаче, което показва отношение към предполагаемия телефон – това е надписа: „Mi MIX DESIGNED by XIAOMI“.

Външният вид на задната част на корпуса е подобна на Apple iPhone X, поради наличието на отвор за двойна вертикална камера. Също така може да видите и отвора на скенера за пръстови отпечатъци.

А ето и друго изображение, показващо пластмасовия капак на задния панел на Mi MIX 3.

Прекалено рано е да се спекулира с дизайна и спецификациите на Mi MIX 3, тъй като компанията наскоро пусна Mi MIX 2. Но, поради факта, че оригиналния телефон Mi MIX, както и Mi MIX 2, имат пълноекранен дизайн, напълно вероятно е Xiaomi да се придържа към този дизайн и в Mi MIX 3.

По-рано изтече снимка, на която бе изобразен прототипа на предполагаемия Mi MIX 3. Тя показа, че съотношението между екрана и корпуса ще достигне почти 100 процента. Освен това, всички сензори и говорителя могат да се прехвърлят на задния панел на телефона.

По-точна информация за Xiaomi Mi MIX 3 се очаква да се получи в следващите месеци. А до тогава ще Ви известяваме за новите течове, свързани с Xiaomi Mi 7 и Mi 7 Plus, дебютът на които е насрочен за първото тримесечие на 2018 година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари