На изложението CES 2021 Samsung възнамерява да учуди всички със своите нови „извънземни техлогии“

0
905

Южнокорейската компания Samsung публикува официален трейлър на своята предстояща голяма презентация на която ще бъдат представени редица нови продукти, включително смартфони, телевизори, устройства за интелигентния дом и битова техника. Това ще стане в рамките на изложението CES 2021.

В трейлъра президентът и генерален директор на Samsung Research Себастиан Сонг леко отваря вратата на лаборатория, в която екип извънземни усърдно работи върху технологиите от следващо поколение. При това той произнася фраза, че подготовката за събитието CES 2021 протича много добре.

Очаква се, че на това изложение Samsung ще представи нови телевизори с microLED дисплеи, както и нови лаптопи, смартфони, устройства за интелигентния дом и най-разнообразна битова техника.

Представяйки своите нови OLED дисплей, Samsung не се фокусира върху техните геймърски възможности, а върху високото качество на изображението. Така например, новите OLED дисплеи на южнокорейската компания предлагат изображения с изключително дълбок черен цвят с минимална яркост едва 0,0005 кандела на квадратен метър и като следствие от това много висок контраст достигащ един милион към едно. Освен това, новите екрани осигуряват разширен до 120% обхват на DCI-P3 цветовото пространство и качествени изображения с висока детайлност и верни цветове.

Голямата презентация на Samsung ще бъде проведена онлайн в сайта на компанията. Това ще стане на 11 януари тази година в началото на CES 2021.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари