На снимки се появи ранния прототип на iPhone 5

1
25

По рано в Мрежата се появяваха снимки на разглобения корпус на петото поколение iPhone, а днес в ръцете на журналисти са попаднали снимки на напълно сглобения iPhone 5, или по-скоро ранният му прототип. От настоящите изображения, може да се види, че новият смартфон малко се различава от по-рано публикуваните снимки.

Освен това, iPhone 5 е показан в сравнение със сегашната версия на смартфона, и ние виждаме, че новият продукт действително ще получи по-голям дисплей. От което следва, че Apple най-накрая са се решили да увеличат диагонала на дисплея на устройството. Всъщност последното не е изненадващо, тъй като в света не остана нито един флагмански смартфон с диагонал на екрана по-малък от 4 инча.

Освен с по-големите си размери, новият апарат се различава от iPhone 4S по миниатюрния конектор за док-станция, по-голямата мрежичка на високоговорителя и промененото разположение на аудио-жака, който е преместен в долната част на апарата.

Повечето анализатори са съгласни, че новият iPhone ще използва 4-инчов (или по-голям) сензорен дисплей. В допълнение, те говорят за наличието в апарата на камера с 8-мегапикселов сензор. Но благодарение на диафрагмата f/2.2, а не f/2.4 (както е в iPhone 4S), камерата ще бъде много по-ефективна при работа на тъмно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари