На 15 август ще бъде анонсиран новият апарат от семейството Galaxy

0
18

На 15 август Samsung ще направи важна презентация, на която ще представи нов апарат от семейството Galaxy. Корейският производител вече е започнал да изпраща покани. Но от компанията все още не са казали нищо конкретно за целта на събитието. Това автоматично води до различни слухове за устройството, което ще бъде представено на 15 август.

Някои анализатори смятат, че на този ден, Samsung възнамерява да анонсира второто поколение на таблетфона Samsung Galaxy Note. Това предположение не изглежда много вероятно, най-малкото защото в средата на месеца, журналистите от Korean Digital Daily ни уведомиха, че Samsung планира да назначи следващото мероприятие Unpacked на 30 август – ден преди началото на изложението IFA 2012. И то ще бъде посветено, най-вероятно, на новия таблетфон Samsung Galaxy Note 2.

Следващото второ предположение изглежда много по-правдоподобно. Неговите поддръжници твърдят, че на 15 август корейците ще анонсират обновения таблет Samsung Galaxy Note 10.1, базиран на четириядрената хардуерна платформа Exynos 4412 с процесор, тактовата честота на който е 1.5 GHz. В полза на това тълкуване е и фактът, че поканите са били изпратени на американското подразделение на Samsung.

Останалите характеристики на Samsung Galaxy Note 10.1 има вероятност да останат без промяна. Което означава, че този апарат ще продължи да бъде снабден с 1 GB оперативна памет, предна 2-мегапикселова камера, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, A-GPS, GLONASS, 16, 32 или 64 GB вградена памет и слот за карта памет MicroSD (до 32 GB).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари