Определено сме в сезона на течовете, особено сега, когато предстои iPhone 11 да бъде представен след две или три седмици, и интернет пространството е пълно със слухове и спекулации за параметрите на следващия флагман на Apple.

Днес се появи ново видео, показващо как вероятно ще изглежда iPhone 11. Моделите, които виждате във видеоклипа на Concepts iPhone, както можете да се досетите и от заглавието, не са реални мостри на iPhone, но изграждат предварителен макетен модел въз основа на всичко, което е изтекло до момента за устройството. И вероятно ще са доста близки до действителността.

Според BGR, макетните модели имат няколко грешки: те не показват актуализирания кръгъл превключвател за нивото на звука, а зоната около лещите на камерата, не съответства с цветовете в останалата част на задния панел.

 

Показани за версиите на телефона в бяло и розово злато, а също така има и снимка как може би ще изглеждат калъфите за iPhone 11 – заради актуализацията на модула на задната камера, няма да можете да използвате настоящия си калъф.

Какво знаем до момента?

Въз основа на слуховете, които чувахме до сега, гамата на iPhone 11 ще включва два модела „Pro“, както и наследник мини версията iPhone XR. Двата апарата от по-висок клас, ще имат задни камери с три обектива, както можете да видите във видеото по-горе.

Този допълнителен обектив означава повече фотографски възможности и трикове, с подобрен HDR режим и снимки с по-широк ъгъл. Очевидно те могат да съответстват на качество на изображения заснети с DSLR фотоапарат.

Все повече се говори и за поддръжката на стилуса Apple Pencil за iPhone, за която се носят слухове от момента на появата на Apple Pencil. Тази година може би ще я видим в употреба. Припомняме, че в презентациите си, легендарният Стив Джобс, винаги когато беше питан кога и дали възнамерява да видим поддръжка и работа със стилус в iPhone, той отговаряше, „Това е най-кошмарното нещо, което някой може да измисли да въведе в смартфон.“

След официалното представяне на iPhone във вторник, 10 септември, не ни остава да чакаме дълго, за да разберем какво точно ново ще представи Apple.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
радо
радо

те китайците от два месеца продават кейсове за тая пръчка

Бахти
Бахти

Много го интересува някой поредната претоплена манджа с отвратителен дизайн на огризките, те май и с това ще ги запомнят като напишат – R.I.P. – ugliest design ever.

Valkost
Valkost

„Очевидно те могат да съответстват на качество на изображения заснети с DSLR фотоапарат.“ … ! Адмирации за хората, които не са чували думата „Аберации“ ! И 10 камери да се поставят на 1 смартфон НИКОГА няма да покрият и 10% от качеството на един DSLR обектив, каквито и технологии да се измислят ! Все едно да сравняваш светлината през дупката в едно перде на прозореца с тази, ако пердето го нямаше ! ПРОСТА ФИЗИКА ЗА ПРОСТИ ХОРА … !

Да, ама не
Да, ама не

Има снимки на които това не е така, разликата – софтуерната обработка и трикове.

Бай дейтрейдър
Бай дейтрейдър

С малко повече късмет ще настигнат средния клас на Хуавей!

Да, ама не
Да, ама не

С малко повече късмет Хуауей ще оцелее през следващите години.

Защо искаш да продадеш данните си на китайските деспотичен комунистически режим, отговорен за убийството на десетки хиляди хора само през последните десетилетия?

Наистина ли се чувстваш добре да продаваш данните си на режим, който използва детски труд, има концлагери и тотално е цензурирал съществуването на масов антикорупционен протест, на който избиха хиляди, а хората се самозапалваха.

За салама и хляба си продавате свободата. Отивай в Северна Корея и остави демократична евроатлантическа България да се развива към ЗАПАДА, където всеки нормален човек емигрира в момента

Бахти
Бахти

Защо искаш да продадеш данните си на американски деспотичен комунистически режим, отговорен за убийството на десетки хиляди хора само през последните десетилетия?!?!?!

Трябва да си много тъп за да не правиш разликата, ти си вдлъбнат.

Kuzmanovv
Kuzmanovv

Изглежда … 🤔 … отвратително ☺ с този квадрат. Не го харесвах и при Huawei, въпреки че там е по-хармонично ( 🙄❔) вписан в общата концепция. Тук стои като 💩. А и честито на печелившите 😀 – нов калъф за … 150/160 💲.