Всеки си има свои предпочитания относно смартфоните. Някои харесват красиви дизайнерски решения, други – страхотно бързите устройства, а трети – работни смартфони за ежедневието с по-ниска цена.

Но всички потребители обичат смартфоните с дълго време на автономна работа. Излезлият наскоро OUKITEL WP5000 е именно такъв смартфон, характерен не само със своя водоустойчив и удароустойчив корпус, но и с изключително дългото си време на автономна работа. Това е телефон, подходящ за търсачите на силни усещания с мощна 5200 mAh батерия.

В ежедневната работа, смартфонът издържа едно денонощие при възможно най-тежък режим на работа. В показния на видеото тест се вижда, че 30 минутният телефонен разговор намалява заряда на батерията едва с 1%, а възпроизвеждането на 30 минути видео намалява заряда само с 3%. Това означава, че ако искате да слушате музика докато спортувате, можете да разчитате на 16 часа и 40 минути възпроизвеждане. Видеото показва и тестове с включено фенерче и работещ екран, при които устройството издържа 8 часа и 40 минути, като при изключен дисплей, това време ще е повече. При използването на GPS навигация, 50 минути GPS изразходват 12% от захранването. Ако шофирате непрекъснато, можете да разчитате на 7-часова високоскоростна GPS навигационна услуга. В режим на готовност OUKITEL WP5000 издържа една седмица.

Дългата автономна работа е само една от основните характеристики на новия WP5000. Флагманският смартфон OUKITEL WP5000 е отлично защитен от вода, прах и удари. Телефонът има защита от клас IP68 и може да бъде потапян във вода на дълбочина до 1,5 метра в продължение на половин час. Устройството гарантирано издържа падане от височина 1,2-1,5 метра, но може да понесе и повече. При изпускане и падане от джоба, смартфонът няма как да се повреди.

Може би си мислите, че с тази мощна батерия OUKITEL WP5000 ще е тромав и грозен? Нищо подобно. Всички харесват неговия великолепен и красив дизайн. WP5000 предлага отлично съчетание между мощна батерия и висока производителност. Смартфонът се базира на бързия процесор Helio P25 и разполага с 21 МР основна камера, 13 МР предна камера, 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.

OUKITEL обяви, че предварителните продажби на WP5000 започват на 17 април тази година при цена $299,99. Искате ли този добре защитен и мощен смартфон? Регистрирайте се за да получите кода на купона за една много приятна отстъпка.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари