Никакви прорези и отвори: смартфонът Galaxy A90 ще има Notchless Infinity дисплей

3
1412

В официалния индонезийски сайт на Samsung се появи англоезична страница с кратко описание на подготвяния за пазара смартфон Galaxy A90, който засега не е официално представен от производителя. Уеб страницата бързо бе премахната, но информацията се разпространи в глобалната мрежа.

PhoneArena счита, че Galaxy A90 ще бъде първият смартфон на Samsung с изскачаща и въртяща се камера. А това означава, че дисплеят няма да има каквито и да било прорези или отвори. Според тази информация, екранът на мобилното устройство е тип Notchless Infinity – тоест, екран със съвсем тънки рамки без никакви прорези или отверстия.

В изтеклата уеб страница ясно се вижда, че дисплеят Notchless Infinity ще се използва единствено в модела Samsung Galaxy A90.

Предполага се, че благодарение на специалния механизъм за завъртане, изскачащата камера на Samsung Galaxy A90 ще може да се използва както като основна, така и като предна. Според слуховете, поради особената конструкция на телефона, неговото захранване ще се осъществява от акумулаторна батерия с по-малък капацитет – 3700 mAh. При това, по-младшите Samsung Galaxy A50 и Samsung Galaxy A70 разполагат с батерии с капацитет съответно 4000 и 4400 mAh.

Анонсът на Samsung Galaxy A90 е обявен за 10-ти април тази година. Компанията обяви, че на това събитие ще анонсира нещо съвсем ново.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
ЕмилЖижоанонимен Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
анонимен
анонимен

Честито!
Ха сега предлагайте и продавайте, ново излезлият S10 с кошмарния прорез за камерата/ите

Жижо
Жижо

Що да не се продава….просто слагат на А9 цена 800 Евра и готово.

Емил
Емил

Телефоните от S серията ще си останат по-производителни, но дизайнът им е смехотворен. Можеха да сложат капковиден прорез или да си запазят дизайна на S9, но не и тези несиметрични дупки толкова навътре в екрана.