Нито един от смартфоните Sony Xperia 2011 година няма да получи Android 4.1

0
27

Очевидно, Sony Mobile няма да пусне ъпдейта Google Android 4,1 Jelly Bean нито за един Xperia смартфон от 2011 година.

До този извод се стигна от думите на продуктовия мениджър на британското подразделение на Sony Mobile Джон Купър, отговаряйки на въпроси, зададени от потребителите в социалната мрежа Facebook. Според него, смартфоните Sony Ericsson Xperia Arc и Xperia Mini Pro до края си ще работят с Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich. И тъй като Sony Ericsson Xperia Arc S е един от най-добрите смартфони на японския производител през изминалата година, е логично да се предположи, че Sony няма да пусне актуализиран фърмуер и за другите смартфони от миналата година.

Хардуерната конфигурация на Sony Ericsson Xperia Arc S е достатъчно производителна, за да работи добре с Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Така, че причината за това решение на Sony е почти сигурно, че тя има желание да стимулира продажбите на новите си смартфони. Косвено говорят за това и думите на Джон Купър, който твърди, че въпреки нежеланието за обновяване на фърмуера на съществуващите смартфони, „ние винаги ще разработваме нови телефони. И бъдете сигурни – те ще получат най-новите актуализации „. Като цяло, намекът е много прозрачен.

Спомнете си, че миналата година Sony пусна смартфоните Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia Neo, Xperia Neo V, Xperia Pro, Xperia Play, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Ray и Xperia Active. И ние вярваме, че при тази политика, смартфоните Sony Xperia 2012 няма да останат с Android 4.1 Jelly Bean.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари