Новата версия на Firefox за Android идва с подобрена производителност и свеж интерфейс

0
40

Mozilla пусна нова версия на браузъра Firefox, предназначена за мобилната операционна система Android. Ако имате смартфон, който работи под системата на Google ще можете да изпробвате браузъра, който предлага подобрена производителност, обновен интерфейс и поддръжка на Adobe Flash Player, съобщи Mobile Burn.

Новите функции бяха достъпни за по-нетърпеливите потребители още преди месец, когато излезе бета вариант на настоящата версия.

Новият интерфейс на Firefox е доста по-изчистен отпреди, а това е важно когато става въпрос за мобилни устройства. Намирането на важните бутони и инструменти вече става по-интуитивно и лесно. Вграден е нов стартов екран, който събира умалени изображения на най-посещаваните сайтове и по този начин потребителят може да стигне по-бързо до тях. Новите табове показват умалени изображения на сайтовете, които са отворени, а по този начин хората ще могат да се ориентират по-лесно в обстановката, докато работят. Тъй нареченият Awesome Bar допълва новостите като предлага автоматично завършване на думи и фрази и бърз достъп до историята, отметките и другите съхранени данни.

Според Mozilla, новата версия на Firefox е доста по-бърза от старата, както и от вградения по подразбиране браузър в Android. Първите отзиви на потребителите потвърждават, че има голяма разлика в скоростта и производителността.

Firefox за Android се разпространява безплатно и може да бъде намерен в магазина за приложения Google Play.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари